Сервисер/монтер на машини за обработка на дрво и метал

За компанијата: RADEK е реномирана компанија која Ви нуди висококвалитетени машини за обработка на дрво, метал, алуминиум и пластика. Составена од тим на менаџери и сервисери со долгогодишно искуство, целта на RADEK... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • РАДЕК ДООЕЛ СКОПЈЕ
  • Активен до 23.01.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

СЕРВИСЕР/МОНТЕР НА МАШИНИ ЗА ОБРАБОТКА НА ДРВО И МЕТАЛ.

 

Биди и ти дел од тимот на RADEK!

 

Опис на работата:

Испорака на машини.

Монтажа и инсталација на машини.

Сервисирање и одржување на машини.

Дијагностицирање и решавање на проблеми.

Обука како да се користи машината.

Советување на клиентот како да ја одржува машината.

Континуирано учење и напредување.

Работа на целата територија на Македонија.

 

Потребни квалификации:

Со работно искуство во областа на машинство и електрика.

Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија.

Одлично познавање на Англиски јазик.

Познавање на 2д и 3д програми за цртање.

Возачка дозвола Б категорија.

Одговорност и посветеност на работата.

Желба за напредување.

 

Скопје, Јадранска Магистрала 71б (Индустриска зона Визбегово)

Работно време: Понеделник-Петок 09:00 - 17:00 ч.

Платата варира во однос на тоа колкаво работно искуство имате (25.000 – 60.000)

www.radek.com.mk

 

Заинтересирани, испратете CV на [email protected]