ТУРИСТИЧКИ РАБОТНИК

  • Објавен пред 7 месеци
  • Фибула Ер Травел Дооел
  • Активен до 28.02.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Фибула Ер Травел Дооел Скопје има потреба од вработување на двајца  туристички работници за работа во туристичка агенција со работно искуство  за продажба на аранжмани .


Кратка биографија да се испраќа на e-mail адреса: vrabotuvanje@fibula.com.mk

КЛИКНИ