вработување на архитект

  • Објавен пред 5 месеци
  • КВАДАР
  • Активен до 12.09.2019
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

КВАДАР ДОО Скопје има потреба од вработување на архитект (дипломиран инженер или магистер инженер) со повеќе од 3 години работно искуство во изработка на архитектонски проекти или / и урбанистички проекти / планови во проектантска/планерска куќа.

Вашата апликација ја очекуваме на  kvadar@ymail.com пред 19.1.2020 година.

КЛИКНИ