Продавач

  • Објавен пред 7 месеци
  • МОНДЕКС дооел
  • Активен до 14.12.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Тимот на Миа Балони има потреба од нов член на тимот. Креативноста и позитивниот став се предност. Работното место е на нашиот штанд во Веро Центар.

КЛИКНИ