Дизајнер/ 3Д Моделер 3D Studio Max + Vray + Продажен Агент

  • Објавен пред 5 месеци
  • Интер Мебел
  • Активен до 21.11.2018
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Интер Мебел вработува комбиниран профил на архитект/дизајнер со познавање на компјутерскиот програм 3DS Max + Vray рендер за моделирање и рендерирање продукти од областа на мебелот и внатрешното опремување и уредување. Освен оваа одговорност, профилот има задача и да комуницира и презентира производи каде се врши продажба и договарање т.е. е и продажен претставник. Водење целосна грижа за купувачите, основно познавање на социјални мрежи.

Потребни квалификации:

 

  • Напредно познавање на 3D Studio Max + Vray (познавање на дополнителен redner engine  се смета за предност)
  • Познавање на фотографија и графички дизајн- Основно познавање на социјални медиуми
  • Основни параметри и стандарди за мебел и домашно уредување
  • Креативност и посветеност- Комуникативност (комуникација со клиенти и тимот)
  • Продажни и презентациски вештини
КЛИКНИ