КОМЕРЦИЈАЛИСТ за Авто Перални - Скопје

 • Објавен пред 9 месеци
 • АТОМЕМ ДОО Скопје
 • Активен до 17.07.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

КОМЕРЦИЈАЛИСТ за Авто Перални - Скопје

 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Претходно работно искуство во Сектор за одржување возила ќе се смета за предност
 • Познавање на Амбулантна продажба ќе се смета за предностб 
 • Возачка дозвола

 

Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Способност за работа на терен

 

 

 

Нудиме?

 • Одлични услови за работа со професионален тим
 • Континуирана обука и можност за напредување

 

 

 

 

 

Огласот е активен 15 дена од денот на објавувањето.

 

Вашата професионална биографија (CV) испратите ги на 

следната е-мејл адреса:  info@atomem.com.mk

со задолжителна назнака на апликацијата „Комерцијалист за Авто Перални - Скопје .

 

КЛИКНИ