Комерцијалист дистрибутер

 • Објавен пред 7 месеци
 • Универзал Авто-Волф
 • Активен до 04.05.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Универзал Авто-Волф компанија од Скопје која се занимава со продажба на авто делови,моторни масла и авто галантерија има потреба да вработи:

 • Комерцијалист-дистрибутер за територија на Р.Македонија
 • Плата по договор

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните критериуми

 • Предност имаат кандидатите што поледното работно место е во компанија од нашата дејност како и лицата кои сеуште се во работен однос во компанија од истата дејност
 • Познавање на авто делови, моторни масла и авто галантерија
 • Основни познавања од работа со компјутери
 • Поседување на возачка дозвола Б
 • Адреса на живеење во СкопјеВе молам пратете го вашето CV на:

univerzal_auto@yahoo.com

КЛИКНИ