КОМЕРЦИЈАЛИСТ

 • Објавен пред 12 месеци
 • Фортуна МК
 • Активен до 16.11.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Фортуна МК има потреба од комерцијалист за работа на терен низ целата држава. 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование, високо образование ќе се смета за предност,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност,
 • Претходно работно искуство во областа на шрафовска роба и алати ќе се смета за предност,
 • Работно познавање од компјутери (MS Word, MS Excel, и особено MS Оutlook),
 • Возачка дозвола  Б – категорија, позицијата бара минимум 3 дена во неделата поминати на терен.

Очекувани способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини,
 • Мотивираност и желба за усовршување,
 • Насоченост кон резултати,
 • Секогаш ориентирани кон решавање на потребите на купувачите,
 • Способност за работа во тим.

Доколку ги поседувате горенаведените карактеристики и способности, аплицирајте за оваа позиција и бидете дел од нашиот успешен тим.

Вашата биографија (CV) доставете го на следнава е-меил адреса: nenad@fortuna.com.mk со наслов „За оглас - Комерцијалист“. Напомена: Кандидатите без уредно CV нема да бидат предмет на разгледување. 

 

КЛИКНИ