Продавач

 • Објавен пред 8 месеци
 • Scout Outdoor Shop
 • Активен до 25.10.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Тимот на ГерманПХ е динамичен, креативен и постојано во развој.

Соработуваме со најпознатите светски брендови за “Outdoor” облека, обувки и опремаВелосипеди и Ски опрема и се стремиме кон следење на светските трендови.

Критериуми кои треба да ги исполнувате:

 • Минимум ССС
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутери
 • Комуникациски и продажни вештини
 • Познавање од областа на “планинарење”, “скијање”  и “велосипедизам” ќе се смета за предност.
 • Искуство во продажба ќе се смета за предност

Ние Ви нудиме:

 • Редовни месечни примања и услови за работа согласно со законот
 • Додатоци и бонуси за успешно исполнети резултати
 • Обуки, тренинзи можност за постојан развој и професионално усовршување
 • Пријатно работно опкружување
 • Работа во две смени – 40 часа неделно
 • Слободен ден – Недела

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим,  испратете ва вашата биографија на contact@germanpx.com

КЛИКНИ