Дипломиран фармацевт

ПЗУ АПТЕКИ АЛПИ ФАРМ СКОПЈЕ

За проширување на својот Тим, вработуваме

ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ за работа во Скопје

Потребни квалификации:

  • ВСП-Дипломиран фармацевт

  • Лиценца за работа

  • Претходно работно искуство во аптека ќе се смета за предност

Покрај потребните квалификации, како професионалци кои посветено се грижат за здравјето на своите пациенти, во потрага сме по кадар кој развива и негува

  • Љубезен и срдечен однос со пациентите,

  • Стручност и желба за личен и професионален развој,

  • Самоиницијативност

  • Колегијалност и тимски дух.

Професионалниот и стручен ангажман соодветно го наградуваме.

Сите заинтересирани кандидати може да го приложат своето CV на

vrabotuvanje@alpifarm.mk

Само кандидатите што ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »