ТУРУСТИЧКИ РАБОТНИЦИ СКОПЈЕ

  • Објавен пред 4 месеци
  • Фибула Ер Травел Дооел
  • Активен до 15.06.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Фибула Ер Травел Дооел:

ХИГИЕНИЧАРКА

ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ДООЕЛ Скопје  има потреба од туристички работници  со познавање на англиски и грчки јазик . 

Кандидатите со работно искуство ќе имаат предност.

CV да се испратат на  e-mail  адреса : vrabotuvanje@fibula.com.mk

КЛИКНИ