ПЕРСОНАЛ ЗА ВО ПРОИЗВОДСТВО

 • Објавен пред една недела
 • ЛИЛИ ФУД ДООЕЛ
 • Активен до 29.07.2021
 • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
 • Локација: Штип

Лили фуд ДООЕЛ има потреба од персонал за подготовка на палачинки.

Потребни калификации: 

 • минимум завршено средно образование,
 • со работно искуство.

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

Контакт:

 • 075/312-550
 • 078/286-840