Oптометрист

(преземи го огласот во Word)

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

Поради проширување на својот тим, „Систина Офталмологија“ во Скопје, објавува оглас за вработување на:
 

ОПТОМЕТРИСТ
 

Потребни квалификации:

- Дипломиран оптометрист
- Со или без работно искуство (работното искуство ќе се смета за предност)
- Добро познавање на англиски јазик
- Познавање на албански јазик ќе се смета за предност

Личен профил:

- Организираност и одговорност
- Одлични комуникациски вештини
- Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
- Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за оптометрист“

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

КЛИКНИ