Senior & Junior Digital Marketing Specialist

 • Објавен пред еден месец
 • Кликни Јади ДОО
 • Активен до 13.03.2021
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Кликни Јади има потреба од Digital Marketing Specialists, поради проширување на обемот на работа.

Бидете дел од една од најбрзо растечките и динамични компании во нашата земја. 

Формираме тим, на искусни, талентирани како и мотивирани професионалци, кои пасијата кон Маркетинг сферата најдобро ќе ја изразат преку Кликни Јади.

Кандидатите треба да ги поседувааат следните вештини и знаења:

 • Подршка и креирање на содржина за социјални медиуни: Instagram, Pinterest, Facebook, Twitter, Linked-In, YouTube, Google Ads, Tik Tok и се друго.
 • Маркетинг Анализи.
 • Предлози и реализирање на маркетинг кампањи.
 • E-Mail Marketing & News Letter.
 • Промовирање и оптимизирање и менаџирање на маркетинг буџетот на клиентите.
 • Блог и редовни содржини поврзани со дејноста на фирмата. 
 • Познавање на Photoshop
 • Смисла за хумор :)
 • Ориентираност кон детали

Што нудиме:

 • Компетитивна плата, според вештини
 • Можност за надградба на вештини 
 • Можност за флексибилно работно време
 • Биди меѓу првите кои ке станат дел од нашиот проект, можност за унапредување.

Кандидатите треба да испратат CV и мотивационо писмо на [email protected]