Nemacka медицински сестри за во операциона сала-инструментарки

  • Објавен пред 7 месеци
  • Med Career Germany
  • Активен до 10.08.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Клиника во околина на Хановер има потреба од медицински сестри за во операциона сала-инструментарки со:

 

1. Средо и високо медицинско школо општа насока и искуство во сала.

2. Сертификат по германски минимум Б1 за апликацијата за работна позиција, а за вработување Б2.

 

Клиниката нуди:

 

1. Плата пред Анеркенунг, бруто без додаток 2100 евра, а после Анеркенунг бруто без додаток 2700евра.

2. Работна недела со вкупно 40 работни часови.

3. Годишен одмор од 28 денови

4.  Помош во пронаоѓање на сместување

5. Помош за посредување за нустрификација на дипломата добивате од агенцијата Med Career Germany

Апликациите испратете ги исклучиво на  info@medcareergermany.com

www.medcareergermany.com

КЛИКНИ