Електроинженер

  • Објавен пред 3 недели
  • Masac Solution
  • Активен до 09.11.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

MASAC solution

MASAC solution, како брзорастечка компанија која се занимава со решавање на мехатронички проблеми од различни области има потреба од вработување на:

Електро инженер

Основни одговорности и задачи:

  • Програмирање на PLC и SCADA,
  • Енергетски дизајн во EPLAN,
  • PCB дизајн во Altium,
  • Програмирање на микроконтролери
  • Работа на интернационални проекти

Кандидатите треба да имаат завршено електро факултет или да се во последната година од студиите. Ќе се смета за предност доколку кандидатите имаат претходно работно искуство во областа.

Вработените ке бидат директно вклучени во проектирање и решавање на инженерски електро-софтверски проблеми и практична реализација на истите во странство.

Нудиме:

Работа во одлична мотивирачка и динамична атмосфера.
Работа со современи технологии.
Можност за персонален и професионален развој.

Заинтересираните кандидати потребно е да достават своја кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на contact@masac.io

КЛИКНИ