Комерцијалист за фабрика за сточна храна

За компанијата: МОКА ПРОМ ДООЕЛ Продажба на: минерални ѓубрива, сточна храна, премикси, храна за кучиња, пелетирани концентрати, пченично брашно повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • МОКА ПРОМ ПРО
  • Активен до 08.06.2023
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Куманово
  • Веб: www.mokaprom.mk/

(преземи го огласот како PDF)

ОПИС НА РАБОТАТА

* Продажба на сточна храна
* Секојдневна посета на постоечки и нови купувачи
* Планирање и пратење на наплата на купувачи
* Одржување и проширување на базата на купувачи
* Склопување на договори со нови купувачи
* Уредно евидентирање и архивирање на документи и договори со купувачи
* Евидентирање на дневни активности низ редновни извештаи
* Пратење, позиционирање како и залихата на роба кај купувачите како и превземање на активности за продажба на производи од асортиманот.

Нудиме
Работен однос на неопределено работно време
Службен автомобил
Мобилен телефон

Можност за напредување и професионално усовршување

* Мин.ССС ( предност би имало земјоделско/сточарско или ветеринарно образование
* Возачка дозвола Б категорија
* Познавање на работа со компјутер
* Способност за работа во тим
* Добри комуникациски, преговарачки и организациски способности
Доставете биографија со фотографија

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »