Сметководител

Плата од 30.000 ден. до 40.000 ден.

За компанијата: Темато ДОО Скопје, е компанија која се занимава со проектирање, надзор и изведба на термотехнички инсталации на објекти од различен карактер. повеќе за компанијата »

Темато ДОО Скопје, е компанија која се занимава со проектирање, надзор и изведба на термотехнички инсталации на објекти од различен карактер. 

Имаме потреба од проширување на тимот и отвараме работнa позициja- Сметководител (со искуство).

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

Средно или високо образование - смер сметководство
Задолжително работно искуство во област сметководство и финансии
Познавање на книговодствени стандарди и даночна регулатива
Работно познавање на англиски јазик
Одлични организациски способности
Професионален однос кон работата и тимска работа
Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават своја биографија (CV)

[најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »