Магационер помошник

За компанијата: Баукит е компанија чија основна дејност е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Производи: • Гарден црева • Скали • Скелиња • Тркала • Машини и алат за... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • БАУКИТ ГРУП ДОО
  • Активен до 22.07.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

Активни огласи од БАУКИТ ГРУП ДОО:

Магационер

Компанијата БАУКИТ ГРУП ДОО, има потреба од ангажирање на ПОМОШНИК МАГАЦИОНЕР во магацин со локација во Маџари.

Асортиманот на производи, предмет на продажба, опфаќа голем избор на рачен и електричен алат, скали и скелиња, како и останат придружен асортиман за градежништво и индустрија.