Координатор за клиенти

Координатор за клиенти во продажниот салон на Toyota

Главни работни задачи и обврски:

 • Креирање на позитивен впечаток при интеракција со посетител/ клиент во деловниот простор на компанијата
 • Асистирање на клиентот/посетителот и негово упатување во зависност од неговите потреби
 • Понуда со освежителен пијалок за време на неговата посета во просторот на компанијата
 • Обсервација на посетителите и асистирање во делот на нивните потреби со цел постигнување на врвна клиентска услуга
 • Превземање на телефонски повици во секторот продажба
 • Грижа за изложбениот салон во делот на редот и хигиената
 • Асистирање на продавачите при демонстрација на продукти и производи  
 • Водење на извештај за дневни посети во продажниот салон
 • Контролира и дополнува материјали и конзумативи во зоната за клиентите

Образование и искуство:

 • Минимум ССС
 • Искуство во работа со клиенти и нивно услужување
 • Искуство при промоција на брендови и производи

Вештини:

 • Позитивна и енергична личност
 • Комуникациски вештини
 • Умешност за тимска работа
 • Желба за работа во сверата на продажба

Ве молиме испратете го Вашето CV  на: [email protected]

Огласот е отворен до 15/04/2021.