Медицински сестри

Плата од 27.500 ден.

Дом за стари лица Нана Скопје има оторено работно место на работна позиција -  медициски сестри. За подетални информации Ве молиме јавете се на контакт тел. 071216767.

e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Потребни квалификации:

  • Медицинско образование
  • Положен државен испит за медицинска сестра
  • Работно искуство ќе се смета за предност

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »