Веб Девелопер

  • Објавен пред 11 месеци
  • Utilis
  • Активен до 20.01.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Струмица

Бареме веб девелопер со 2+ години искуство,  особено во PHP,  MySQL, PostgreSQL и MVC платформа и солидно познавање на HTML5, CSS и jQuery. Познавање на YiiFramework е плус.

Кандидатот треба да поседува:

  • Има солидно познавање на англиски
  • Да е заинтеренсиран да напредува
  • Да е фокусиран, позитивен, самоиницијативен
  • Да може да работи во тим

E-mail: info@utilis.mk

КЛИКНИ