Оператор во call центар

Плата 18.000 ден.

За компанијата: FoodGuru е компанија за достава на храна во град Скопје. Моментално работиме со повеќе од 70 ресторани од каде доставуваме храна до крајните корисници. Од самиот почеток, наша најголема цел е да направиме... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Фуд Гуру ДОО
 • Активен до 21.05.2022
 • Позиција: Телефонски оператор
 • Локација: Скопје

FoodGuru MK објавува оглас за работна позиција Оператор во call центар со полно работно време.

FoodGuru е компанија за достава на храна во град Скопје. Моментално работиме со повеќе од 70 ресторани од каде доставуваме храна до крајните корисници.

Од самиот почеток, наша најголема цел е да  ги задоволиме потребите на сите наши корисници на услугата.

Опис на работната позиција

 • Канцелариска работа ( од 9-17h од понеделник до петок)
 • Примање на нарачки
 • Комуницирање со ресторани
 • Распоредување на нарачки на доставувачите
 • Следење на нарачките
 • Давање информации на клиентите во однос на нарачките
 • Водење на евиденција за доставувачите

Што е потребно од кандидатите?

 • Одлични комуникациски вештини
 • Одлични организациски вештини
 • Познавање на територијата на град Скопје
 • Одговорна, професионална, посветена и трпелива личност
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Тимска работа
 • Способност за работа под притисок

Што нудиме ние?

 • Нето плата од 18,000 денари
 • Полно работно време 
 • Пријатна атмосфера

 

Сите заинтересирани кои ги исполнуваат наведените услови можат да аплицираат на емаил адресата   [најави се за да го видиш е-маилот]  или да се јават на телефонски број 070 234 178.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »