Скараџија

За компанијата: Гостилница Истамбул во Стара чаршија има потреба од скараџија. Нудиме одлични услови за работа. Повеќе информации на: 071-337-962 070-340-689 повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Истамбул-Смајо ТП
  • Активен до 16.09.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Гостилница Истамбул во Стара чаршија има потреба од скараџија.

Нудиме одлични услови за работа.

Повеќе информации на:

071-337-962

070-340-689