Kit-Go dooel Stip: Персонал за работа

Персонал за работа

За компанијата: КИТ-ГО маркетите започнаа со успешна работа во 1993год. и се до денес се проширивме во 11 градови низ Источна Македонија и создадовме ланец на маркети со вкупна бројка од 19 малопродажни објекти во кои... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 11 месеци
  • Kit-Go dooel Stip
  • Активен до 29.11.2022
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Штип
  • Facebook: kitgomarketi

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »