Kit-Go dooel Stip

ЕМБС: 40299921004
Индустрија: Трговија
Адреса: Goce Delcev br.52 Stip
Град: Штип
Facebook: kitgomarketi
КИТ-ГО маркетите започнаа со успешна работа во 1993год. и се до денес се проширивме во 11 градови низ Источна Македонија и создадовме ланец на маркети со вкупна бројка од 19 малопродажни објекти во кои успешно работат 280 вработени. Меѓутоа компанијата Кит-Го не застанува тука. Доказ дека успешно веќе повеќе од 22год. постоиме и работиме е големата посетеност и доверба која секојдневно ја добиваме од страна на нашите ценети потрошувачи. Нашата цел е што е можно поблиску да се доближиме до потребите на потрошувачите,нудејќи им услуга и квалитет кои ќе ги задоволат нивните очекувања како и да се прошириме и низ останатите градови во Република Македонија. Успесите на нашата компанија се должат на голем труд и напор вложен од страна на менаџерскиот тим како и од нашите ценети вработени.
КИТ-ГО МАРКЕТИТЕ СЕ СИНОНИМ ЗА ЛОЈАЛЕН, МОДЕРЕН, СОВРЕМЕН И КВАЛИТЕТЕН ЛАНЕЦ НА МАРКЕТИ!

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »