Продавач/ка на бензиска пумпа

 • Објавен пред 2 недели
 • НАС МБД
 • Активен до 12.04.2024
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.gas.mk
 • Facebook: nasmbdpetrol

ПРОДАВАЧ/КА НА БЕНЗИСКА ПУМПА

ДТУ НАС МБД ДООЕЛ увоз-извоз Скопје, објавува оглас за вработување на полно работно време за следната позиција: 

ПРОДАВАЧ/КА НА БЕНЗИНСКА ПУМПА (1.локација ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ул. Лука Геров и 2.локација КИСЕЛА ВОДА СТАКЛАРА бул. Борис Трајковски)

Потребни квалификации:

 • Подготвеност за работа во 3 смени
 • Претходно работно искуство на бензиска пумпа ќе се смета за предност (но и не мора)
 • Комуникативност, љубезност и учтивост со купувачите се приоритетни
 • Флексибилност, развиено чувство за тимска работа, колегијалност, лојалност, чесност и посветеност кон работните задачи.

Работни задачи:

 • Точење на гориво и продажба на дополнителниот асортиман од маркетот
 • Уредно и совесно наплатување и издававање на фискални сметки, фактури и испратници, водење на сменски и дневни евиденции
 • Прием и отпрема на роба
 • Одржување на хигиена во смена на продажниот простор

Месечната нето плата е во согласност за законските прописи во државата, со исплата на додатоци на плата за работа ноќе, работа во недела, работа на празник и прекувремена работа.

За повеќе информации за позицијата во КИСЕЛА ВОДА јавете се на 072/222-737, за позицијата во ЃОРЧЕ ПЕТРОВ јавете се на 075/260-925 или директно обратете се на бензинските пумпи.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »