Instruktor/e, Shkup

За компанијата: Përgaditja dhe aftësimi i kandidatëve për patentë shofer në kategorinë "B" dhe "C" повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Авто Школа "ХИРДА"
 • Активен до 31.07.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Që nga themelimi ynë ne vazhdojmë të ngritemi në nivel profesional, kandidatët tanë të motivuar dhe kërkesat e vazhdueshme për cilësi të lartë përbëjnë bazën për suksesin tonë, duke e bërë që Auto Shkolla "HIRDA" jo vetëm një kompani, por të jetë edhe një nga institucionet kryesore të edukimit për marrjen e patentë shoferit në vend.

Zgjerimi ynë mundëson hapësirë serioze për punësime të reja në funksionin e Instruktorit.

Obligimet e punës;

 • Edukimi dhe aftësimi i kandidatëve për patentë shoferi të kategorisë "B"

Kualifikimet e duhura dhe aftësitë personale;

 • Arsimi i mesëm i përfunduar,
 • Mosha; nga ajo 23 vjeçare,
 • Posedimi i patentë shoferit më së paku 3 vite,
 • Me ose pa përvojë pune,
 • Efikasiteti dhe përgjegjësia personale dhe profesionale në realizimin e aktiviteteve të caktuara të punës,
 • Saktësia dhe përkushtimi në punë,
 • Aftësi për punë ekipore dhe përshtatje të shpejtë,
 • Aftësi vozitëse dhe edukuese,
 • Qëndrim pozitiv dhe dëshirë për të mësuar,

  Cfarë ofrojmë;
 • Të ardhura të rregullta mujore dhe shtesat në përputhje me ligjin dhe shpërblimet (bonuse) për funksionim të suksesshëm, 
 • Trajnime përparimi në karrierë,

Të interesuarit bëjnë paraqitjen duke kontaktuar në numrin mobil; 072 207 550 / Sumeje Halimi, PR Manager.

Përzgjedhja do të bëhet brenda 10 ditëve në varësi të numrit të kandidatëve të regjistruar.

--

ДРУШТВО ЗА ОБУКА НА ВОЗАЧИ И ДРУГИ СООБРАКАЈНИ УСЛУГИ

 АСХ ХИРДА ДООЕЛ СКОПЈЕ