Готвач

  • Објавен пред 7 месеци
  • Definicija
  • Активен до 12.02.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Потребно е лице за работа како готвач. Се работи само прва смена без викенди.

потребни квалификации 

- работно искуство во угостителски објекти

личен профил

-одговорна личност

-смисол за одржување на ред и хигиена

-тимска работа и професионален однос

тел. за контакт 070/217-160 и todekir@gmail.com

КЛИКНИ