Агент за директна продажба

  • Објавен пред 11 месеци
  • Аква Бренд ДОО
  • Активен до 20.04.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Аква Бренд е фирма која се занимава со промовирање и продажба на домашни системи за пречистување на вода за пиење и пречистување на воздух во затворени простории.

Заради зголемена побарувачка и захтеви на потрошувачи, потребни ни се сериозни луѓе, што си активно барат работа, сакат да работат и сакат да заработуват.

На територија на Скопје за домашни презентации.     Или ресторански презентации низ цела Македонија

Со сопствено возило предност.

Потребни квалификации:

  • со претходно искуство во директна продажба, во фирми како Кирби, Цептер, Вулмарк, Осигурување

Возраст и пол не е битна.

Обезбедена стручна обука за презентирање на продукти и продажба.

Личен профил:

  • одлични комуникациски и презентерски вештини,
  • организираност,
  • одговорност,
  • работа во тим и способност за самостојна работа

Фиксна плата + процент од продажба.Или само на голем процент.
Можна заработка од 300е - 1500е

Апликација на маил: akvabrend@yahoo.com

КЛИКНИ