Скараџија

(преземи го огласот како слика)

 

ГОСТИЛНИЦА АНА-КРИСТИ БИГОРСКИ ГО ПРОШИРУВА СВОЈОТ ТИМ.

Имаме потреба од следното работно место:

  • Скараџија

Контакт телефон: 070 633 546 и 075 222 927

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »