Дизајнер на мебел/ Архитект

  • Објавен пред една недела
  • Kult Dizajn Grup
  • Активен до 15.12.2019
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Култ Дизајн има потреба од млада личност со познавање и искуство од областа на ентериерот и архитектурата со желба за учење, напредок и експресија на својата креативна мисла во склоп на проекти и својата околина.

Потребно е  завршен архитектонски факултет/ факултет за дрвна индустрија-дизајн на мебел, владеење на AutoCad, Sketchup (3dMax би било предност).

Од ново вработениот ќе се очекува и поседување на добри комуникациски вештини потребни за презентација на проектите директно со клиенти и презентација и продажба на гамата од ентериерни матерјали за кои Култ Дизајн е застапник.

Сите заинтересирани да испратат CV со портфолио на contact@kultdesign.mk

Одбраните кандидати ќе бидат телефоински известени и повикани на разговор.

КЛИКНИ