Електро/Машински Техничар

Граве Имоти ДООЕЛ Скопје објавува конкурс за следното работно место:

Електро/Машински Техничар

Вашите работни обврски се:

 • помали поправки на електрична инсталација,
 • преглед на исправноста на уредите во зградата,
 • контрола на работењето на котлара, 
 • надзор и активно учество во работењето на   надворешните добавувачи,
 • евиденција на сите електро работи на објектот,
 • доставување на документација.

Доколку ги поседувате следните квалификации:

 • Средно училиште од техничка струка ( ССС)

 • Работно искуство од извршување на слични работи на деловни или стамбени објекти,

 • Познавање на електро-водоинсталатерски работи,

 • Самостојно поправање и склоност за решевање на технички проблеми,

 • Поседување на возачка дозвола од Б категорија е предност, но не е услов,

   

  Испратете ја Вашата професионална биографија на следната e-mail адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] .