Негувател на стари лица

Дом за стари лица Нана има отворено работно место за работна позиција:

  • Негувател на стари лица.

За подетални информации ве молиме јавете се на контакт телефон 071216767.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »