Возач на камион

  • Објавен пред 8 месеци
  • MAKOSPED TRANS DOOEL SKOPJE
  • Активен до 13.10.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Се бара возач за камион-платформа

- лицето треба да поседува возачка дозвола Е категорија и лиценца за меѓународен транспорт

Се вози на релација Македонија - Грција и внатрешен транспорт низ Македонија.

контакт: Маја - 070 346 989

e-mail: info@makosped.com.mk

КЛИКНИ