ОПЕРАТОРИ ВО ПРОИЗВОДСТВО - ФАБРИКА “FOXCOON” - Република Чешка

 • Објавен пред 4 месеци
 • ManpowerGroup Češka Republika
 • Активен до 23.04.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Цела Македонија

ОПЕРАТОРИ ВО ПРОИЗВОДСТВО - ФАБРИКА “FOXCOON”

локација  - Република Чешка

Потребни квалификации:

 • Основно или средно образование
 • Со или без работно искуство
 • Организираност и одговорност
 • Способност за работа во тим

 

Работни услови:

 • дневни и ноќни смени
 • можност за платена прекувремена работа
 • бесплатно домување и превоз

Плата од 700 до 900 евра нето

 

Испратете кратка биографија до  23.04.2020. на е-пошта sladjana.obradovic@manpower.cz

Сите пријави ќе бидат третирани со доверливост.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани.

За повеќе информации, слободно јавете се на +420 226 254 956

КЛИКНИ