Продажни асистенти

Групацијата Магнетик има потреба од повеќе асистенти за продажба за своите нови проекти, отварање на нови ексклузивни продажни салони.

До колку сте амбициозни, ја сакате модата, умеете да работите во тим, имате познавање од Англиски јазик и поседувате основни компјутерски вештини, испратете ја својата апликација кај ruzica@magnetik.com.mk

Предност имаат лица со предходно работно искуство во малопродажба, особено во продажба на модна облека.

КЛИКНИ