Работник во магацин во Скопје

Плата од 23.000 ден. до 25.000 ден.

ЕУРО ОФИС ДООЕЛ - Скопје е една од водечките македонски компании за трговија и дистрибуција на канцелариски материјали, има потреба од извршител за позицијата:

                              Работник во магацинот во Скопје

Кандидатот ќе биде одговорен за:

  • Прием и издавање на производи, редење, подредување
  • Логистичка поддршка на секторите за продажба и дистрибуција
  • Одржување на хигена во магацинот и просторот околу магацинот

Барања за позицијата:

  • Средно образование
  • Искуство со работа на компјутер
  • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим
  • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност

Компанијата нуди:

  • Стимулативен финансиски пакет
  • Динамична и професионална работна средина
  • Тимска атмосфера

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 30.11.2023.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »