Хигиеничар во кујна

  • Објавен пред 2 недели
  • Шин Хаи
  • Активен до 15.11.2019
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Кинески ресторан има потреба од хигиеничар за во кујна. Плата 20 000 ден.

КЛИКНИ