Водоинсталатери

  • Објавен пред 2 недели
  • Инекс Монтажа
  • Активен до 19.10.2021
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Фирма има потреба од водоинсталатери, поради отварање на нови проекти. 

Работно време: 07.30 до 15.30 

Нето Плата 30.000 - 40.000  ден. во зависност од стручноста  

Задолжително апликантите да поседуваат работно искуство од минимум три години.