Продажен персонал

Еxtreme Intimo го проширува својот тим и има потреба од  3 ПРОДАЖНИ АСИСТЕНТИ

Идеалниот кандидат е:

  • Услужлив, искрен, насмеан, со позитивен став и тимски дух
  • Постојано учи новитети и ги следи најновите трендови во индустријата
  • Знае да ги открие потребите на купувачите 
  • Придонесува за неповторливо купувачко искуство
  • Знае да се справи со различни типови на купувачи
  • Има работно искуство од најмалку 2 години во продажба

Испратете ги вашите CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ