Електроинсталатери

  • Објавен пред 4 недели
  • НИК Системи ДООЕЛ
  • Активен до 14.11.2020
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Потребен ни се ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕРИ за инсталирање на системи за :

 

1. Видеонадзор

2. Автоматска детекција и дојава на пожар

3. Контрола и евиденција на пристап со картицки и отпечаток на прст

4. Видеодомофонија и Домофонија

5. Заштита од кражба и напад

6. Механички бариери со автоматика за контрола на движење на луѓе и возила

7. Контрола и менаджирање на паркинзи и катни гаражи

8. Паметни куќи

 

Кандидатите треба да имаат:

 

1. Средно или високо електро-техничко образование

2. Афинитети и познавања во областа на електроникта и новите технологии

 

    Така да зависно од знаењето и работното искуство месечните примања ќе бидат:

 

2.1. Електро-инсталатер почетник од- 300 до 500евра во зависност од способностите

2.2. Електроинсталатер со работно искуство од 1 до 3 години - 500 до 700евра во зависност од способностите

2.3. Електро-инсталатер со работно искуство од 3 до 5 години- 600 до 800евра во зависност од способностите

2.4. Електро-инсталатер со работно искуство од 5 до 10 години - 800 до 1.000евра во зависност од способностите

2.5. Електроинсталатер со искуство над 10 години - 1.000евра па нагоре

 

3. Познавање на Англискиот јазик за користенје со литература и упатства

4. Возачка дозвола Б-категорија

5. Работни навики и амбиции за напредок - учење и напредување

КЛИКНИ