Oпшти работници во фабрика за производство на мебел

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ, има потреба од вработување на општи работници во фабрика за производство на мебел.

Вашето CV испратете го на e-mail: feydom.proizvodstvo@gmail.com

КЛИКНИ