Туристички работници Охрид

  • Објавен пред една недела
  • Фибула Ер Травел Дооел
  • Активен до 29.05.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Охрид

Активни огласи од Фибула Ер Травел Дооел:

Хотел Изгрев Струга вработува - ТУРИСТИЧКИ РАБОТНИЦИ ОХРИД

ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ОХРИД има потреба од вработување на хотелски претставници и туристички водичи/пратители.

Задолжително познавање на англиски јазик.

CV да се пратат на email: fibulaohrid@t.mk

КЛИКНИ