КОМЕРЦИЈАЛИСТ за регион СКОПЈЕ

  • Објавен пред една недела
  • Star Company Doo
  • Активен до 27.01.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Гостивар

📢  STAR COMPANY DOO оглас за вработување за позиција: Комерцијалист за продажба.

 

Станете дел од тимот на STAR COMPANY DOO, брзо-растечка компанија за производство и дистрибуција на производи во категорија за храна.

Потребни квалификации:

• Минимум завршено средно образование

• Возачка дозвола Б - категорија, активен возач (минимум 2 год)

• Претходно работно искуство на иста или слична позиција

• Познавање на Албански, Турски и/или Англиски јазици ќе се смета за предност

Одговорности и задачи:

• Планирање и организирање на продажни активности

• Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата

• Развивање и одржување на односите со клиентите

Личен Профил:

• Љубезен и професионален однос кон клиентите

• Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи

• Комуникативна, одговорна и лојална личност

• Самоиницијативност и посветеност на работата

• Динамичност, желба за работа и тимски дух

Очекувани вештини и способности:

👉 Одлични комуникациски и преговарачки вештини

👉 Организациски и аналитички способности

👉 Мотивирана и стабилна личност

👉 Динамична, иницијативна и насочена кон резултати

👉 Ориентираност кон клиенти

👉 Способност за индивидуална и тимска работа

👉 Флексибилност за работа на терен

Ние Нудиме:

✔ Плата Таргет Систем

➕ Почетна плата во договор за работа 15.500 денари

➕ Бонус од Продажба 

➕ Бонус од Претплата

➕ и Други бонуси кој зависи од успешност во извршувањето на работните задачи

✔ Работно Време, Регрес и Платен Одмор согласно Законските нормативни

⏰ од 8:00   до 16:00

📅 Во Сабота, Недела и на празници е како Неработем Ден

Летен Одмор: 10 раб. ден

Зимски Одмор: 5 раб. ден

📩 Апликации за работа можете да ги испратите ваша биографија СV (со слика) преку нашата е-маил адреса [email protected]

❗ Само кандидатите кои ги исполнуваат горе наведениве услови, ќе бидат контактирани.