Плаза де Торос има потреба од садопер/ка

  • Објавен пред 11 месеци
  • Плаза де Торос
  • Активен до 17.07.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Плаза де Торос има потреба од садопер/ка за склучување на редовен работен однос. 

Огласот важи за лицитанти со или без работно искуство.

Сите заинтересирани да исконтактираат на телефонскиот број 3/123-167 секој работен ден од 08,00 до 16,00 часот. 

 

КЛИКНИ