AUTONGJYROSËS/ PËRGATITËS Në VANHOOL

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 24.03.2018
 • Позиција: Автомеханичар
 • Локација: Скопје

Motivi për nevojat e Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, kërkon:  

 

AUTONGJYROSËS / PËRGATITËS

 

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Përgatitja e sipërfaqes para lyerjes (mbulimi me kujdes i hapësirave dhe formësimi);
 • Barazimi i sipërfaqjes së makinës;
 • Izolim mbrojtës para lyerjes,pastrim dhe rregullim;
 • Lidhja e instalacioneve me makinat për përgatitje;
 • Kontrollimi i materialeve para fillimit me mbulimin e hapësirave (gjendja e sipërfaqes, largimi i të gjith papastërtive dhe sigurimi i kualitetit të punës).

 

Kualifikimet e nevojshme:

 • Shkollë e mesme – sipas mundësisë Autongjyrosës/Mekanik i karoserisë; 
 • Përvojë me shfrytëzimin e të gjitha materialeve, mjeteve dhe teknikave për lyerje.

 

Në qoftë se jeni të interesuar na kontaktoni ne numrin e telefonit 075/444-067

Afati përfundimtar për aplikim është: 24/03/2018

CV-në tuaj mund ta dërgoni tek kаriera@motivi.mk do të mirren parasysh.

КЛИКНИ