Практиканти за развој на софтвер

  • Објавен пред една недела
  • Акцент ДООЕЛ
  • Активен до 20.06.2021
  • Позиција: Програмер/информатичар
  • Локација: Скопје

Акцент има потреба од практиканти за развој на софтвер во Скопје и Струмица:

Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV.                    

Потребни квалификации:

• Пожелни познавања (дел од наведените): Java, Java Servlet, Java Spring Boot, JavaScript, MySQL, HTML5/CSS3;

• Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење.

Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на [email protected] со назнака за која позиција аплицирате.

Рок за пријавување 20.06.2021.