Работник за обезбедување

  • Објавен пред 8 месеци
  • ЕКОТ ГАРД ДОО
  • Активен до 14.07.2018
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје

 

Поради проширување на својот тим,

ЕКОТ ГАРД објавува оглас за вработување на:

РАБОТНИК ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ, во реонот на Кисела Вода

Потребни квалификации:

- Завршено средно образование;

- Поседување на лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на РМ;

- Претходно работно искуство на иста или слична позиција;

- Возачка дозвола Б категорија.

Личен профил:

- Позитивен став и енергичност;

- Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок;

- Професионален однос кон работата;

- Одговорност и способност за организација;

Компанијата нуди:

- Динамична работна средина;

- Редовни месечни примања

- Нето плата 15.000 денари.

- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

НАГЛАСУВАМЕ дека единствен нацин за аплицирање за работа на огласот е со праќање на СV на нашата емаил адреса ekotgard@gmail.com како и во инбокс на нашата ФБ страна EKOT GARD, Доколку ви се потребни додатни информации можете да не контактирате секој работен ден на телефонскиот број 076/239-555 лицата кои ќе аплицираат ќе бидат повикани на разговор.

 

 

КЛИКНИ