Стоматолог

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 27.01.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Општа стоматолошка ординација има потреба од доктор стоматолог, со положен државен испит, односно лиценца.

За повеќе информации јавете се на телефон: 071/290-044

Е-маил: aleksandra.dental@gmail.com

КЛИКНИ